Kunnen kalknagels worden behandeld tijdens de corona crisis?

Sinds het begin van de corona crisis hebben alle pedicures die bij Kalknagel Expert zijn aangesloten de deuren noodgedwongen moeten sluiten. Tijdens de lockdown hebben onze aangesloten experts uiteraard hun praktijken gesloten.  Voor zowel de pedicures als iedereen die op zoek was naar een behandeling tegen kalknagels was dit een lastige tijd. Gelukkig is er in mei, na een aantal maanden, verandering in gekomen. Praktijken mogen weer open, mits er voldaan wordt aan een aantal maatregelen. 

Mogen pedicures weer kalknagels behandelen in tijden van corona?

Sinds maandag 11 mei mogen alle pedicure praktijken in Nederland de deuren gelukkig weer openen. Uiteraard zijn er net als bij de andere contactberoepen scherpe protocollen ingesteld. Zo kunnen de pedicures in lijn met de gestelde regelgeving aan de slag. Uiteraard volgen al onze experts de maatregelen die ingevoerd zijn door de overheid.

Welke maatregelen worden er genomen door de pedicure?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er enkel op afspraak gewerkt kan worden. Neem daarom altijd eerst (telefonisch) contact op met de Kalknagel Expert of de pedicure. 

  1. Je kunt alleen een behandeling bij de pedicure krijgen als je geen last hebt van klachten die kunnen duiden op corona. De pedicure zal voor iedere behandeling opnieuw vragen of er sprake is van klachten. Wanneer dit niet het geval is zal de pedicure gewoon behandelen. Mocht je wel klanten hebben, dan zal de afspraak verplaatst worden. 
  2. De pedicures hebben in hun praktijk alle benodigde maatregelen getroffen. Hierdoor werken zij in een schone en steriele omgeving. De pedicure draagt beschermende middelen. De praktijk wordt na iedere behandeling grondig schoongemaakt. Ook zijn er altijd voldoende desinfecterende middelen aanwezig.
  3. Sommige pedicures zullen je vragen om een mondkapje mee te nemen. Het is daarom handig om deze voor de zekerheid mee te nemen naar je afspraak. Als je hier vragen over hebt kan je ons altijd een bericht sturen of bellen.

Last van kalknagels?

Voor het effectief behandelen van kalknagels is het Expert Consult een onmisbare eerste stap in de behandeling. Op basis van grondige observatie en een schimmeltest bepaalt de expert de behandeling die het meest effectief is in uw persoonlijke situatie. Vervolgens wordt op basis van jarenlange ervaring, onderlinge kennisdeling en verschillende trainingen een selectie van behandelingen aangeboden waarvan Kalknagel Expert weet dat ze écht helpen.

Meer weten over het Expert Consult?

Direct een afspraak maken bij Kalknagel Expert?

Open chat
Heb je vragen?
Hallo 👋
Waar kan ik u mee helpen?